Een prachtige wijk met alle voorzieningen

Hof van Parkrijk is één van de nieuwste wijken binnen Park Triangel en bevindt zich op dé mooiste en meest gunstige plek van het park; direct aan 2 watergangen, tegenover de 2 basisscholen én op steenworp afstand van het speeleiland.

Voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een sportzaal zijn een vanzelfsprekendheid in Park Triangel en direct naast plangebied Hof van Parkrijk is onlangs de nieuwbouw van de Koningin Beatrixschool, de Dick Brunaschool en Quadrant Kinderopvang opgeleverd. Pubers kunnen op de fiets naar de middelbare school. Het Coenecoop college ligt op een kilometer afstand van Park Triangel. Nog geen 5 minuten fietsen dus.

Op een zonnige zaterdag slaan ouders hun balletje op de nabijgelegen tennisvereniging De Gouwe Smash. Dagelijks vermaken kinderen zich in het grote, centraal gelegen speelpark. Ravotten in het sinds 2016 geopende junglebos, lekker voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen op de daarvoor aangelegde speelveldjes, vissen op de steiger of genieten van de optredens bij het openluchtpodium. En als de zon ondergaat nog een kleine wandeling of een ommetje met de fiets in het park.

Naast een trim- en fitnessparcours zal in de nabije toekomst ook een waterspeelplaats voor kleine kinderen worden gerealiseerd. Kindvriendelijkheid kenmerkt Park Triangel: de wijken zijn autoluw en tussen woningen zijn groenstroken om zo leuke speelplekken voor kinderen te creëren.

Jongen in boomhut